Budgetloven ødelægger velfærden – det er nu, vi skal lægge pres på for at få den afskaffet. Derfor skal diskussionen om Danmarks velfærd og budegetlovens negative konsekvenser ud i hver eneste kommune, hver eneste private og offentlige arbejdsplads, boligkvarter og uddannelsessted.

Alle kan være med

Ja, alle kan være med – og alle kan oprette Velfærdsgrupper mod budgetloven. Er du gymnasieelev, studerende, arbejdsløs, laver frivilligt arbejde eller er bekymret for de velfærdsforringelser, vi ser i øjeblikket, så er du mere end velkommen til at være med.

Hold et opstartsmøde:

  1. Send indkaldelse ud til kommunens fagforeninger (hvis det ikke er dem, der indkalder), forældre- og pårørende organisationer og sociale bevægelser. Alle skal være velkommen.
  2. Book en oplægsholder eller hold selv et oplæg om budgetlovens konsekvenser, og hvordan de rammer i jeres kommune eller region.
  3. Hav konkrete forslag til aktiviteter: Sådan vil vi gøre her i vores kommune. Du kan lade dig inspirere på Skrot Budgetlovens Facebookside.
  4. Vælg en eller flere kontaktpersoner.
  5. Find et tidspunkt, gerne efter fyraften.
  6. Print eller lav nogle plakater. Find inspiration på materialesiden.
  7. Husk at invitere andre end din egen fagforening eller organisation. Der er rigtig mange forskellige organisationer og netværk i denne mobilisering.

Når I har startet jeres Velfærdsgruppe mod budgetloven, må I meget gerne sende en mail til os på info@skrotbudgetloven.dk. Skriv kontaktinfo og hvilke aktiviteter, I holder, så vi har et overblik over hvilke aktiviteter, der planlægges, og hvornår det sker.

Har I brug for inspiration, kan I måske få ideer her: Sådan laver du en demonstration