Opstart Velfærds-grupper mod budgetloven

Budgetloven ødelægger velfærden – det er nu vi skal lægge pres på for at få den afskaffet. Derfor skal diskussionen om Danmarks velfærd og budegetlovens negative konsekvenser ud på i hver eneste kommune, hvert eneste private og offentlige arbejdsplads, boligkvarter og uddannelsessted.

Alle kan være med

Ja, alle kan være med – og alle kan oprette Velfærds-grupper mod budgetloven. Er du gymnasieelev, studerende, arbejdsløs, laver frivilligt socialt arbejde eller bekymret for de velfærdsforringelser vi ser i øjeblikket – er du mere end velkommen til at være med.

Hold et opstartsmøde:

  1. Send indkaldelse ud til kommunens fagforeninger (hvis det ikke er dem, der indkalder), forældre- og pårørende organisationer og sociale bevægelser. Alle skal være velkommen.
  2. Book oplægsholder, eller hold selv et oplæg om budgetlovens konsekvenser og hvordan de rammer i jeres kommune eller region.
  3. Hav konkret forslag til aktiviteter: Sådan vil vi gøre her i vores kommune. Du kan lade dig inspirer på Skrot Budgetlovens Facebookside.
  4. Vælg en eller flere kontaktpersoner
  5. Find et tidspunkt, efter fyraften.
  6. Print eller lav nogle A4/A3 plakater. Find inspiration på materialesiden
  7. Husk at invitere andre end din egen fagforening eller organisation, der er rigtig mange forskellige organisationer og netværk i denne mobilisering

Når I har startet jeres Velfærds-gruppe mod budgetloven, må i meget gerne sende en mail til , skriv kontaktinfo og jeres aktiviteter så vi har et overblik over hvilke aktiviteter der planlægges og hvad der fx sker 14. maj 2019.

Har i brug for inspiration kan i måske få ideer her: Sådan laver du en demonstration