18 milliarder til en bedre fremtid

Demonstration torsdag den 19. maj klokken 17.00 på Christiansborg Slotsplads

Politikerne lytter kun, hvis de samtidig kan se os på Slotspladsen!Velfærdsstaten er ikke bare truet, den er under afvikling.
De unge vil ikke være pædagoger, lærere og sygeplejersker. De tager konsekvensen af årtiers nedskæringer, dårligt arbejdsmiljø, uligeløn og fravær af faglig frihed.

Vi har advaret politikerne i årevis. Men de har ikke lyttet. De har ikke indset, at de offentlig ansatte er velfærdssamfundets bærende søjler, og at de ikke kan blive ved med at undergrave med besparelser, budgetlov, serviceloft og anlægsloft.Politikerne lytter kun, hvis vi viser fællesskabets styrke og møer op i samlet flok. Det lykkedes for forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen og klimabevægelsen.

Vi må kæmpe for vores fælles velfærd ved endnu engang at stå skulder ved skulder, så vi kan få dannet en fælles front mellem landets 2500 kommunalpolitikere, de offentligt ansatte, fagforeninger og sociale bevægelser, så der kommer ekstra nye milliarder til den kommunale og regionale velfærd ved de årlige forhandlinger mellem regeringen, KL og Danske Regioner.Derfor kalder vi alle, der vil kæmpe for en bedre fremtid, til demonstration torsdag den 19. maj klokken 17.00 på Christiansborg Slotsplads.